Jön a tizenharmadik!

2020. 01. 30. (csütörtök) 19.31

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola kézilabda szakosztálya XIII. alkalommal rendezi meg hazánk egyik legnagyobb utánpótlás tornáját.

A DSC-SI 2017 óta a Hajdú-Bihar Megyei Kézilabda Szövetséggel közösen szervezi meg a háromnapos kupát, melyen ezúttal közel 1500 gyerek lép pályára. Január 31. és február 2. között 48 sportszervezet 60 lány- és 55 fiú csapata küzd meg a helyezésekért, 5-5 korosztályban. A legfiatalabbak 2010-es, míg a legidősebbek 2006-os születésűek. A rendező Debreceni Sportcentrum-Sportiskola minden korosztályban indít csapatot, sőt az U12-es mezőnyben két-két hazai együttes méretteti meg magát.

A Főnix Kupára nagy létszámmal érkezik a Kecskeméti Sportiskola és a Ferencváros, előbbi kilenc, utóbbi pedig hat csapatot indít.  A 291 mérkőzést 12 helyszínen játsszák le a fiatalok, a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban és a Főnix Csarnokban csak vasárnap rendeznek mérkőzéseket, viszont mindkét helyszínről a www.sportstream.hu oldalra kattintva élőben követhetik figyelemmel a mérkőzéseket.

Az ünnepélyes eredményhirdetés vasárnap 16.30-kor kezdődik a Főnix Csarnokban! A belépés minden mérkőzésre ingyenes.

A Főnix Kupa programja az alábbi linken érhető el:

http://fonixkupa.hu/dokumentumok.php?mappa=1016

Helyszínek:

Főnix Csarnok, Hódos Imre Rendezvénycsarnok, Bolyai János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium, Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma, DESOK Csarnok, Gizella utcai Sportcsarnok, Kazinczy Ferenc Általános Iskola, Kecskeméti János Sportcsarnok, Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, Tóth Árpád Gimnázium

 

 

 Cikk nyomtatása